Hemkomna!

Efter en omtumlande hemresa där först flyget från miami inte kunde landa på Newark (pga dåligt väder) utan först fick cirkulera ett par varv i luften i väntan på att ovädret skulle försvinna. Icke! Det blev nödlandning i Washington för att tanka. När vi väl landar på Newark två timmar senare ser vi vårat SAS-flygplan flyga iväg. Måttligt roade spenderar vi natten på flygplatsen med att roa oss själva med diverse namnlekar á la "Sista bokstaven i ett namn, är första bokstaven i nästa namn", eller klassikern "Vem tänker jag på?".
Dagen därpå är dessutom vårt ombokade flyg tre timmar försenat, varav ytterligare två timmar inne i planet då Luftfartsverket dyker upp på oanmäld inspektion. I Sverige görs detta på plan som inte är i bruk, men de där jänkarna ska då vara speciella. Vad de gjorde? Kollade varenda bult så de inte satt löst!

Landade gjorde vi kl 12.00 igår, fem timmar försenade. Alex han sov i 13 timmar medan Martin bara 6 timmar då han inte klarade omställningen till kylan utan får finna sig i att gå med en rejäl förkylning och halsont!

Allt som allt har vi gjort en fantastisk resa och vi är supernöjda med allt folk vi träffat. Verkligen ett minne för livet!
Här kommer de sista klippen från de senaste dagarna, med bla firandet av 4e juli, amerikanarnas nationaldag!
Vi såg på fyrverkerier, dock så var det så kvavt att vi inte såg så mycket av fyrverkerierna på South Beach pga röken!
Sen åkte vi till Nikki Beach, satt och hängde med Ann & Jackie, drog tillbaka tillderas hotell och badade pool i två-tre timmar innan vi drog oss hemåt :)

Inför 4e juli



Lite vyer




Hos Ann & Jackie

På deras hotell. Efter denna film åkte vi och såg på fyrverkerier och sen åkte vi och badade i deras pool långt in på småtimmarna :)




Miami Ink

Här gjorde vi folk besvikna efter alla förväntningar om att få filma Ami, som alla tjejer tydligen tycker är så het? :)




Brazilian Steakhouse

Verkligen en matglad upplevelse :) Här kom de in med kött efter kött efter kött om man hade den gröna sidan upp




Fast på Newark




Försenat flyg

Såhär kul var det att få vänta två timmar inne i flygplanet. Men det är ju business class ;)



Easy Breeze

våra favoritdrinkar på flyget =)




Youghurt?

Nyvakna serveras vi lite frukost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0