Miami

Så har vi nått vårt slut på vår roadtrip, Miami. Känns väldigt skönt att kunna bo på ett och samma ställe, bada pool och bli omhändertagen =) Vädret hade kunnat vara bättre, men idag (fredag) har vi kunnat sola ett par timmar vid poolen så vi kommer förhoppningsvis vara bruna när vi kommer hem (skamligt annars).
Idag har vi varit på strippklubb för första gången i vårt liv dessutom. Det var kul, även om Martin tyckte det kändes lite obekvämt. Därinne var såklart kameror förbjudna så inga bilder därifrån =).  Imorrn är det 4 juli och det är USA:s nationaldag så det blir fira den med våra flaggor vi fick av Ann i New Jersey! Den kommer vi fira med våra två lesbiska vänner vi lärde känna på krogen igår. Mer om det i filmen casa don juan nedanför.. 


Miami Beach




Le Bar




Planer dag 17




Casa Don Juan


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hehe, Martins avslut på filmsnuttarna är bäst! =) Vilken fin sandstrand på Miami Beachen, ser soft ut även fast ej så soligt. Ni verkar träffa på skönt folk på er resa, kanske det ni mest av allt tar med er från resan? Se till att ha det fabolous nu de sista dagarna!! Här hemma har det blivit kallt igen, endast 15 grader kl. 8 på kvällen, och moln, så passa på att njuta av värmen!



Uppdatering av fourth of july-firandet please! :)

Kraaam

2009-07-06 @ 20:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0