Dag 2. Vandring

Då var andra dagen mer eller mindre slut. Klockan är 22 och både jag och  Martin har lite ont i fötterna efter alla våra promenader, men det har varit riktigt kul!  Jag tänkte göra det lite lättare för oss nu, eftersom vi har en bunt filmer som vi tagit och inte kunnat lägga upp, så jag kommer dra in dom som länkar här som går direkt till Youtube för att slippa få en lång radda med thumbnails. Vi tar gärna emot feedback, ska vi fortsätta att göra så, eller vill nu helst ha thumbs ni kan klicka på och se direkt här i bloggen?
Jag skriver bara lite kort, och låter filmerna tala för sig själva. Det är faktiskt en videoblogg, inte sant?

Första filmen gjorde vi på planet, precis innan takeoff och vi har fått våran välkomstdrink. Naturligtvis tog vi 2, måste passa på att ta för sig när man har möjligheten, inte sant?

Andra filmen är ungefär likadan, vi är på 10'000 meter och har börjat ta för oss lite innan vi får våran lunch.

I våran tredje film är vi fortfarande på planet, var fortfarande lite i nyhetens behag med att filma och glada över att vara på väg. Så Martin leker lite, och ni får er en titt på menyn vi hade att välja på.

Sen har vi kommit fram, efter våra timmar på flyget. En kortis som visar lite av plattan (väcker sug att gå till jobbet va, rampare?).

Vi har det otroligt flott i vårat rum på vandrarhemmet, där vi spenderar våra två första dagar i NYC. Riktigt myspys. Ingen fängelsekänsla alls. Jag lovar.

Nu är vi på dag 2, och börjar våran utforskning av det vackra Manhattan. Måste bara lägga till att jag sov som en stock (som vanligt) men blev väckt av Martin - genom att han höll en mumsig croissant vid näsan, helt klart angenämt. Vi bestämde oss tidigt för att leta reda på en pizzeria Martin hade hittat i vår turistbok, där en slice kostade 99cent. Så promenaden vi begav oss på hade detta ställe som mål.

Lite längre ner låg Dakota Building, där John Lennon blev skjuten.

Vi svängde sedan in på Central Park för att njuta av naturen och se oss lite omkring, man har hört mycket om parken så det var roligt att se den med egna ögon. Bland det första vi såg var detta - och den rackaren var knappa halvmetern från oss. Orädd filur.

Väl inne på Central Park var det väldigt fint. Härlig natur och kanonväder, och naturligtvis spelade amerikanarna sin favoritsport - baseball.

Den här filmen blev lite rolig. Jag låter den tala helt för sig självt.

Nu hade vi hunnit bli rejält hungriga. Men när vi såg Trump Tower var vi bara tvungna att kila in en snabbis och kolla in läget.

Dagens sista film gjordes när vi nästan var hemma igen efter att vi ätit - och efter att vi spenderat en massa tid på Museum of Sex! (Det finns massor med bilder som togs mellan filmerna, men är ganska jobbiga att lägga upp. Något förslag på hur det kan göras på ett bra sätt så att ni får se dem?).

Jajemen! Vi är medvetna om att det fortfarande är ljust på våran sista film (som togs vid 18-tiden). Men resten av kvällen spenderades i princip enbart på en Starbucks, där vi satt och drack kaffe och donade med filmer, bilder och blogg - så ni inte ska behöva vänta längre på våra uppdateringar. Vi hoppas att ni gillade filmerna, och vi tar gärna emot kommentarer både här och på youtube!

Imorgon börjar våran roadtrip!

/Alexander

Kommentarer
Postat av: Anonym

jaha du Maritn ni verkar ju ha det bra, va stilig du var på flyget. Fortsätt att ha det underbart följer din resa på bloggen kram isa

2009-06-17 @ 08:58:23
Postat av: Rebecka (Martins syster)

Haha, vilka underbart roliga filmer! Jag skrattade nog mest åt när ni filmade flygvärdinnas ben, ert hostel och kommentaren om att hostelet inte räknat med Martins odör (hehe) och givetvis sista filmen om NO STANDING. Ni är för roliga. Jag tycker det fungerade alldeles utmärkt att se filmerna via youtube. Lycka till på den fortsatta resan och jag ser vekligen fram emot många fler filmer.

Kram Rebecka

2009-06-17 @ 09:00:10
URL: http://litenbusig.blogg.se/
Postat av: BT-Oscar

dedär va underhållande! glad midsommar nu är de final @ BT för veckan! Heppre

2009-06-17 @ 12:24:05
Postat av: Micke

"Dagens sista film" Helt klart bäst! Vilken humor!

2009-06-17 @ 13:02:35
Postat av: Robert (Martins Kusin)

Hej



Jag röstar för att ni lägger ut filmerna som thumbs på er blogg, då youtube är blockat i Kina kommer man inte in för att se era videobloggar här ifrån.



Ha en bra resa

RG

2009-06-17 @ 13:02:41
Postat av: Micke

"Dagens sista film" Var klart bäst! Vilken humor!

2009-06-17 @ 13:06:41
Postat av: Vanessa

Så klockrent! Det där var riktigt roligt. Ser fram emot fortsättningen. :D Och Alexander, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Puss

2009-06-17 @ 13:54:02
Postat av: zaira

SÅÅÅÅ roligt att få se filmer från era bravader!!!! Hade inte alls velat vara med =P GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BIRDIE!!!! Till MARTIN: Hoppas för din skull att du gjorde nåt speciellt för alex på hans födelsedag! (menar inte barnförudet) kram på er pojkar!!!

2009-06-17 @ 23:39:39
Postat av: Markus

helt underbara filmer! vi väntar alla ivrigt på fler filmer, trevlig midsommar på er :)

2009-06-18 @ 09:31:42
Postat av: Kent

LOSERS!

2009-06-18 @ 15:24:40
Postat av: auersenior

Keep on rolling that camera, guy's

2009-06-18 @ 16:59:19
Postat av: Ann-Sofie

haha ni gör verkligen underhållande filmer ni =)

Sista var roligast. Klockrent! =D

Kram på er!

2009-06-19 @ 09:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0