Hampton --> Ocrakoke

Vi åkte egentligen alldeles för sent från Hampton. Det var alldeles för lätt att sova när man hade en hel våning för sig själv så när vi väl var på väg kom vi överens om att skippa VA Beach för att hinna till New Berns där vi hade en soffa som väntade. Vi drog vidare längs kusten och ut på Outer Banks, men fastnade i Ocracoke vid 19 för inga fler färjor gick. Vi blev tipsade om ett motell som heter Blackbeards Lodge som var riktigt fint. Vi filmade receptionisten lite och frågade om Blackbeard.
Det känns verkligen inte som USA här ute, det finns palmer, enorma sandstränder och varenda kotte har en cykel. Här skulle man kunna ha en riktigt trevlig semester. Pubarna är små, men mysiga (vi passade på att gå ut en vända nu när vi ändå var strandsatta).
Idag ska vi försöka ta oss ner till Myrtle Beach, vi har ännu inte fått något svar från Couchsurfers, så vart vi ska sova inatt är ett frågetecken. Håll tummarna för oss!
Här kommer resten av filmerna från Hampton + det vi filmade under gårdagen! Eftersom vi kinesade på ett motell så fanns det ett helt okej bredband så vi kommer ikapp lite med allt. Hoppas det inte blir för mycket för er.

Just ja! Vi vill passa på att gratulera på Fars Dag! Vi vet att det är en dag sent, men det är lurigt att få till det ibland tidsmässigt.

Waffle House
 


Utanför huset i Hampton


Stranden utanför huset i Hampton (precis varit storm, därav all sjögräs)


På väg söderut igen



Eat'n'Barn Diner


Ute på Outer Banks


Kiss me through the phone


Färjan
 

The Färjan continues

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vems farsdag då? Det är inte farsdag i Sverige iaf.

2009-06-23 @ 11:50:12
URL: http://babyborderline.bloggproffs.se/
Postat av: Theo

Asså hattarna ær skitfula, jag har suttit och førsøkt acceptera dem men det går bara inte! Kasta dem i havet !;) Annars allt gøtt då? Verkar verkligen som ni får se mycket:)

2009-06-23 @ 16:53:12
Postat av: Pernilla

Yeay! "Fear and loathing going down in the eastcoast." Nu börjar det likna nåt grabbar! Väldigt snygg spegelbild på Martin i vindrutan under färjerutan också måste jag säga haha.

Det verkar som ni haft det bra hittills, måste vara jättekul att träffa så många nya trevliga människor. Det såg jättefint ut med sanddynerna på Outer Banks!



Jag ligger efter i uppdateringen här, kanske borde börja från topp med de senaste inläggen? Well, ha det fortsatt gött så får vi se vad ni hittar på härnäst! :)



Kram på er!

2009-06-30 @ 22:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0