Hampton, Virginia

Där befinner vi oss nu. Det är sent på lördagkvällen och vi har hamnat i ett rikemanskvarter =)
Ja det känns underbart att få bo som vi gör nu, vi har haft väldig tur att träffa så trevliga människor som vi gjort hittills.
Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt, vi var väldigt trötta efter gårdagen som spenderades i Richmond, i ett litet kollektiv där vi träffade en porraktris! Hon visade ett utvik i Penthouse för oss. Visste inte vad man skulle säga så Martin kom inte på annat än "You have a great body" =D.
Vi var rätt sega så efter 15 mil ringde vi en kvinna i Hampton, hon hade ringt oss på morgonen men vi hann inte svara. När vi såg Hamptonskylten kom vi att tänka på henne och tur var det, för vi hamnade i ett riktigt fint område med grind för att komma in till kvarteret och intill låg en sandstrand.
Mannen i huset berättade mycket om den histora som fanns i området. Vi har tex Norfolk precis runt kröken, USA's största flottbas och även bas för NATO's atlantflotta. Han berättade även att nästan alla i grannskapet är pensionerade soldater, så det är en väldigt patriotisk känsla här.

Imorgon tänkte vi spendera dagen i Virginia Beach, förhoppningsvis tar vi oss ner söderut en bit också.
Vi har skickat iväg en massa mail på coachsurfing, både Virginia Beach och längre ner, så får vi se var vi spenderar natten (tack zaira för tipset om coachsurfing!)

Midsommar firade vi i Washington, och vi (Martin) gjorde en egen liten midsommardans till Alex ljuva(?) stämma precis intill Washington Memorial. Jänkarna måste trott vi var tokiga =)

Vi låter filmerna tala för sig själva och kommentera gärna! Filmer från idag kommer upp så fort vi får tag på en bättre internetuppkoppling. Däremot får ni här se en teaser på hur området ser ut ;)

 


På en rastplats på väg till Washington D.C.



På plats i D.C.




Var är Martin?



Jäkla mupp




Midsommarfirande i D.C.




No swedes for the White House (their loss)




Fullsmetat eller fullsmockat?


Kommentarer
Postat av: Sabrina

Fint du sjunger Alex ;)

2009-06-21 @ 12:49:31
Postat av: Mikinho

http://www.youtube.com/watch?v=5G1LnBI2Nwk



midsommar hälsning från sucia!

2009-06-21 @ 15:12:39
Postat av: Malin

Midsommarfirandet var nog det roligaste jag sett på länge ^^ väldigt snygg dans och även väldigt vacker sång grabbar ;)

2009-06-21 @ 17:25:28
URL: http://malleliten.blogg.se/
Postat av: Storch

Ser gött ut det där! Ett förslag, när ni skickar ut meddelande på Facebook att bloggen är uppdaterad, kan ni inte skicka med en länk då? Smidigt och snabbt att ta sig hit då :-)

2009-06-21 @ 20:37:05
Postat av: Sara

Tjena grabbar ser att ni mår bra =) ville säga min åsikt de där med fullsmetat eller fullsmockat, Klart att det heter fullsmockat håller nog med Martin där att det måste vara något norrut... För här i Norrköping heter de också fullsmockat ;)

Take care, väldigt kul videoblogg föresten

2009-06-21 @ 20:58:48
Postat av: David

Full smetat eller fullsmockat? Det är ju samma sak För en gångs skull så har Alle rätt (händer inte ofta) Martin du är en mupp:)

2009-06-22 @ 00:40:01
Postat av: David

Okey grabbar nu får ni snart köra kondom skämtet i nån affär jag håller på att bli otålig vill se hur folk reagerar. Kan ni inte göra det i nån jätte kristen stad också det skulle vara klockrent. Och sluta klaga på värmen här hemma har vi bara regn och kyla nu så man blir ju avundsjuk av att se på er.

2009-06-22 @ 00:50:17
Postat av: zaira

Haha va roliga ni är grabbar =)Råsis å jag skrattar gott åt era filmer! =))

2009-06-24 @ 17:01:50
Postat av: Pernilla

Snygg dans :)

Och hehe, undrar om the swedish dream-tröjan går hem även i Sverige?

2009-06-30 @ 01:33:43
Postat av: Pernilla

Ameh, väntade ni inte tills Obama kom ut?!!? Vilka stollar... parkeringstid schmarkeringstid

2009-06-30 @ 01:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0